İstanbul’un göbeğinde macera parkı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un göbeğinde macera parkı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 17:02

İstanbul’un göbeğinde macera parkı

Haberin Devamı


İSTANBUL,(DHA) OKUL ve şehir hayatının stresinden kısa bir süreliğine de olsa kurtulmak isteyenler, hafta sonlarını Maslak’ta kurulan macera parkına giderek değerlendiriyor. Özellik öğrencilerin rağbet gösterdiği parka gidenler adrenalin için sıraya giriyor.
Xtrem Aventures, Fransa, Almanya ve ABD dahil 15 ülkeden sonra Türkiye'de de geçtiğimiz yıl hizmete girdi. Bol adrenalin ve eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin tercih ettiği parkta, 4-8 yaş için ağ parkuru, 8 yaş üstü çocuk ve yetişkinler için yüksek ip parkurları ve zipline’lar gibi her yaş grubuna hitap eden farklı macera dolu aktiviteler var. Emniyetin ön planda tutulduğu ve yetkililer tarafından verilen eğitim ardından girilen parkta, yüksek ip parkurları, yerden 10 metre yüksekte emniyet kemeri kullanmadan geçilmesi gereken ağlar bulunuyor. Parkta, 15 metre yükseklikten Quick Jump ile atlayarak, 180 metrelik zipline ile ağaçtan ağaca kanatsız uçarak, ortalama 8 metre yükseklikte ağaçlar üzerinde dolaşarak zaman geçirmek mümkün.
Her yaşa göre farklı parkurların bulunduğu parkta, çığlık sesleri eksik olmuyor. Buna rağmen parkurları tamamlayanlar tekrar sıraya girerek aynı korku ve adrenalin için para ödüyor.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!