İstanbul tam yol

Güncelleme Tarihi:

İstanbul tam yol
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sarı siyahlılar, önceki akşam Altay'la sahasında 2-2 berabere kalmasına rağmen UEFA Kupası hedefini yakalarken gözler transfere çevrildi.

Sezon öncesinde hedefini ilk 5 olarak belirleyen ve önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda ülkemizi temsil etmeyi isteyen İstanbulspor'da Altay beraberliğine rağmen yüzler gülüyor. Ligin bitimine iki hafta kala UEFA Kupası'na katılmayı garantileyen sarı siyahlılarda gözler transferde.

İstanbulspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ikinci yarının flaş ekibi Altay karşısında önceki akşam oynadıkları karşılaşmayı değerlendirirken İnönü Stadı'nın zemininin bozulkuğundan yakındı ve ‘‘Her iki takım da zor şartlarda mücadele etti, maçın sonucunu ise defans ve kaleci hataları belirledi’’ dedi.

Susiç, sarı siyahlı takımın, çok büyük bir sürpriz olmazsa UEFA Kupası'na katılma hakkını elde ettiğini belirterek, ‘‘İşimiz şimdi başlıyor. Öncelikle, sağlıklı bir transfer politikası ile Avrupa'da başarıyla mücadele edecek güçlü bir ekip kurmayı hedefliyoruz’’ dedi.

ALTAY'LA YENİŞEMEDİLER

İstanbulspor, önceki akşam Altay'la sahasında oynadığı karşılaşmada 2-2 berabere kalırken, Teknik Direktör Saffet Susiç ve futbolcular bozuk zeminden yakındılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!