İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosu belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 11:24

Show TV ekranlarına gelmeye hazırlanan “İstanbul Sokakları” dizisinin oyuncuları belli olmaya başladı. Mart ayında ekranlara gelmeye hazırlanan dizi bomba gibi oyuncu kadrosu ile geliyor. İşte; İstanbul Sokakları dizisinin oyuncuları.

Haberin Devamı

Faruk Teber’in yöneteceği ve Zülküf Yücel’in senaryosunu kaleme alacagi ‘İstanbul Sokakları’ dizisi Mart ayında Show TV'de başlayacak.

İstanbul Sokakları dizisinin başrol oyunculuğunu Gizem Karaca ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Rıza Kocaoğlu, Derya Alabora, Naz Elmas, Turgut Tunçalp, Mine Teber, Yıldız Kültür ve Sitare Akbaş gibi isimler İstanbul Sokakları oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin çekimleri 25 Şubat'ta başlayacak, dizi ise Mart ayında Show TV'de ekrana gelecek.

İstanbul Sokakları Konusu

Dizinin konusu ile ilgili şuan için bir bilgi bulunmamakta çalışmalar devam ediyor. Konusu belli olduğundan sizlerle paylaşacağız...

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosu belli oldu

Haberin Devamı

Gizem Karaca kimdir?

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Ailesi Amerika’ ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada’ da geçti. İlkokul eğitimini ADB’ de, ortaokul eğitimini ise Kanada’ da gördü. Lise yıllarında ise Türkiye’ ye döndü. Liseyi bitirdikten sonra ise İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’ nü kazandı. Üniversite yıllarında zor geçen derslerden sıkılan Karaca, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. Ardından gelen dizi tekliflerini değerlendirmeye başladı. 2012 yılında Eve Düşen Yıldırım dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı. Şu an, İstanbul Sokakları dizisinde baş rol oyunculuğu için hazırlanıyor.

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosu belli oldu

Caner Cindoruk kimdir?

1 Ocak 1980 Adana doğumlu yetenekli oyuncu Çukurova Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra bir çok dizide rol almıştır. Beynelminel, Hanımın Çiftliği, Geç Gelen Bahar, Yaprak Dökümü, Aramızda Kalsın bunlardan sadece bazıları.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!