İstanbul Şehir Üniversitesi, yüksek lisans programlarını tanıtıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Şehir Üniversitesi, yüksek lisans programlarını tanıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 11:46

İstanbul Şehir Üniversitesi, yüksek lisans programlarını düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak. 20 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek ‘ŞEHİR Lisansüstü Tanıtım Buluşmaları’ etkinliğinde üç enstitüdeki 28 yüksek lisans programının detayları, burs ve akademik kariyer fırsatları, mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmak isteyen üniversite son sınıf öğrencilerine, mezunlara ve şirket çalışanlarına anlatılacak.

Haberin Devamı

İstanbul Şehir Üniversitesi’nin üç farklı enstitü bünyesinde bulunan tezli ve tezsiz toplam 28 yüksek lisans programı, 20 Nisan Perşembe günü saat 18.30’da Doğu Kampüsü’nde gerçekleştirilecek ‘ŞEHİR Lisansüstü Tanıtım Buluşmaları’ etkinliğinde tanıtılacak. Etkinlikte alanlarında Türkiye’nin en önde gelen akademisyenlerinden Prof. Dr. Ferhat Kentel, Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özel, Prof. Dr. Ensar Gül ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bulut katılımcılara programlar ile ilgili bilgi verecek ve tecrübelerini aktaracak.

 

Etkinlikte yüksek lisans programlarının burs imkânları ve avantajları hakkında bilgi sahibi olacak katılımcılar, aynı zamanda her biri kendi alanında duayen olmuş akademisyenlerle tanışma ve sohbet etme imkanı bulacak.

 

BAKMADAN GEÇME!