İstanbul Powerboat Rally ile tanışacak

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Powerboat Rally ile tanışacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 17:06

Türkiye’de ilk kez İstanbul Offshore Kulübü tarafından düzenlenecek olan Elio Powerboat Rally, hız tutkunu denizseverlere heyecanlı bir haftasonu yaşatacak.

Haberin Devamı

Ataköy Marina’ya gelişini desteklediği bir yat yarışı ile duyuran Elio, bu kez de İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilecek “hız makineleri”nin nefes kesen gösterisine ev sahibi olacak.

8 Eylül günü Ataköy’den start alacak Elio Powerboat Rally, Tuzla, Sedefadası ve Tarabya rotalı parkuru Ataköy’de tamamlayacak. Birincilik ödülü ise pırlanta ve safir bir kolye. 

Türkiye’de ilk kez İstanbul Offshore Kulübü tarafından düzenlenecek olan Elio Powerboat Rally, hız tutkunu denizseverlere heyecanlı bir haftasonu yaşatacak.

turksail.com'un haberine göre, Amerika’da başlayan ve birçok ülkede denendikten sonra popüler bir etkinlik halini alan Powerboat Rally’de rota oldukça uzun.

8 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’da Ataköy’den verilecek startla gaz kollarına abanacak olan pilotların ilk hedefi Tuzla’daki Dodo Balık olacak. Ardından Elio Sedef Restoran ve Tavşan Adası’nı pruvalarına alacak PowerBoat’lar dördüncü istasyonları için İstanbul Boğazı’na yönelecek. Tarabya’daki Big Chef's durağının ardından ralli Ataköy Elio Marina Park’ta sona erecek.

Haberin Devamı

Yarışçılar 5 durakta toplayacakları puanlarla birinciliği yakalamaya çalışırken, söz konusu 5 noktada ayrı ve farklı etkinlikler düzenlenecek.

40 knot’ın üzerinde hız yapabilen teknelerin katılabileceği Elio Powerboat Rally’nin birincisine Karun Jewellery tarafından pırlanta ve safir bir kolye hediye edilecek. Ancak dereceye girenleri başka sürpriz hediyeler de bekliyor olacak.   

Elio Powerboat Rally Partisi ve ödül töreni ise saat 18.30’da Ataköy Elio Marina Park’da başlayacak.

PROGRAM

8 Eylül Cumartesi

09.00-10.00: Kahvaltı ve Kayıtlar
10.00-10.30: Pilotlar toplantısı
11.00: Start (Ataköy Marina Park)
11.30-11.35: 1. Durak (Dodo Balık - Tuzla)
12.00-14.30: 2. Durak (Sedef Adası - Elio  Plaj-Restaurant) Öğle yemeği
14.35-15.15: 3. Durak (Tavşan / Balıkçı Adası) & Deniz keyfi
15.45-17.00: 4. Durak (Tarabya Big Chef’s) & Happy Hour
17.30: 5. ve Son Durak (Ataköy Marina Park)
18.30-23.00: Ödül töreni-Elio Powerboat Rally Kokteyl & Parti (Ataköy Elio Marina Park)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!