İstanbul polisinden suç makinesine rezidansta baskın

Güncelleme Tarihi:

İstanbul polisinden suç makinesine rezidansta baskın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 12:52

İstanbul'da cinayet ve yaralamaların da arasında bulunduğu 16 olayı gerçekleştiren A.T, Bahçelievler'de kaldığı rezidansta yakalandı. Operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı.

Haberin Devamı

Avcılar, Ambarlı'da 8 Ekim günü O.A., kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vuruldu. Aynı gün bir işyerine silahla ateş açıldı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çalışma başlattı. Her iki saldırıyı da A.T. isimli şüphelinin yaptığı belirlendi.

POLİS ARARKEN YİNE SALDIRDI

Polis A.T.'yi ararken, saldırgan yine Avcılar'da bir işyerine kaleşnikof tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırgan 6 Ekim’de Büyükçekmece'de bir kişiyi daha yaraladı. Şüphelinin, 26 Eylül'de Esenyurt'ta bir yaralama olayına daha karıştığı tespit edildi. Polisin araştırmalarında A.T.'nin geçmişte işlediği 2 cinayet, 2 yaralama, 1 uyuşturucu madde ticaretinin de aralarında bulunduğu 8 suçtan da  arandığı belirlendi.

REZİDANSTA BASILDI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin peşine düştüğü şüphelinin Bahçelievler'de bir rezidansta saklandığı tespit edildi. Suç makinesi olan saldırganın yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden destek istendi.

Ekipler, önceki gün saat 13.10'da rezidansa girdi. Polisi gören A.T. kaçmaya çalıştı. Ancak çevre güvenliğini alan polislerine elinden kurtulamadı. Adrese giren ekipler, dairedeki 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Yapılan aramalarda kullanıma hazır uyuşturucu ve 12 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!