İstanbul Park’ta InterCity Cup Yarışları Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Park’ta InterCity Cup Yarışları Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 16:06

Motor sporlarına başlamak için en uygun yarış serisi olan Intercity Cup, dünyanın sayılı Formula1 pistlerinden biri olan Intercity İstanbul Park’ta, 16-17 Nisan’da başlıyor. Toplamda 7 ay sürecek olan Intercity Cup’ta, 25 pilotun her ay yarışlarda kullanacağı, bütün güvenlik önlemleri alınmış Clio araçlar da hazır bir şekilde bekliyor.

Haberin Devamı

Intercity Cup’ta yarışacak pilotlara, 2 gün boyunca ücretsiz eğitim de veriliyor. Dünyanın en güzel ve prestijli pistlerinden birinde yarışacak olan pilotlar, 7 yarışın sonunda şampiyon olmaya çalışacak. Yarışları izlemeye gelecek motor sporu tutkunlarını, yarışların dışında çeşitli etkinlikler de bekliyor.

16-17 Nisan’da Intercity Cup yarışlarının sonrasında, Pist Günleri kapsamındaki etkinlikler iki gün boyunca sürecek. Intercity İstanbul Park’a gelenler, yarışlar dışında pist günlerine katılan otomobillerin ve motosikletlerin adrenalin dolu sürüşlerine şahit olacak.

Seyirci girişi ücretsiz olan hafta sonu etkinliklerinde, VIP Loca ücreti ise catering dahil günlük 150 TL olacak. Kendi araçları ile pist günlerine katılmak isteyenler www.intercitypark.com adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!