Ä°stanbul - Ä°zmir Otoyolu inÅŸaatında bir iÅŸçi göçük altında kalarak hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

İstanbul - İzmir Otoyolu inşaatında bir işçi göçük altında kalarak hayatını kaybetti
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 23, 2016 18:15

Ä°stanbul - İzmir Otoyolu’nun, Manisa’nın Soma Ä°lçesi’nden geçecek bölümünde yürütülen çalışmalarda, üç gün önce iÅŸe baÅŸlayan 38 yaşındaki Cenk Namlı, dinamit patlatılması sırasında göçük altında kalarak öldü. Mesai bitiminin ardından işçiler arkadaÅŸları Cenk Namlı'yı göremedi, bunun üzerine çalışma baÅŸlatıldı ve Namlı'nın cansız bedeni yapılan çalışmaların ardından bulundu.Â

Haberin Devamı

İstanbul- İzmir Otoyolu için Soma’nın Yırca Mahallesi yakınında bir firma tarafından yürütülen çalışmalarda, 3 gün önce işe başlayan evli ve bir çocuk babası Cenk Namlı yaşamını yitirdi.



MESAÄ° BÄ°TTÄ°, ARKADAÅžLARI FARK ETTÄ°

Kayalık bölgede saat 14.00’te dinamitle gerçekleştirilen kontrollü patlamaların ardından 16.30’da mesai sona ererken, işçilerden Namlı’ya rastlanmaması üzere çevre araştırıldı.

ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Patlama sırasında saklanacağı yerler kontrol edildi. Bölgeye yakın bir menfezin toprak altında kaldığı görülünce kepçe yardımıyla menfez açıldı. Yapılan çalışmayla işçi Cenk Namlı’nın cesedine ulaşıldı.

Arkadaşları ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrası Namlı’nın cesedinin otopsi için morga kaldırılacağı belirtildi. Jandarma da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!