İstanbul’da böyle Zonguldak’ta böyle

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da böyle Zonguldak’ta böyle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2004 01:24

Zonguldak Ereğli'de ANAP’lı Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Seray Sever'in İstanbul'daki gibi düşük bel jean ve derin göğüs dekoltesi ile sahneye çıkmasına izin vermedi.

Haberin Devamı

Seray Sever, geçtiğimiz hafta İstanbul’daki Akatlar Kültür Merkezi’nde galası yapılan ‘Sevgili Karım’ adlı oyundaki cüretkar sahneleri ve dekolteleri ile kendinden söz ettirmişti. Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği, Sever ile Hakan Yılmaz’ın başrolü paylaştığı oyunda özellikle iki oyuncunun öpüşme ve dans sahneleri ile Sever’in pantolonundan görünen g-string’i çok konuşuldu!

Kendini role kaptırınca

Seray Sever, oyunda düşük bel bir jean ve derin göğüs dekolteli tişörtle sahneye çıktı. Başta frikik vermemek için özen gösteren Sever, ilerleyen dakikalarda kendini rolüne kaptırınca korktuğu başına geldi. Rol arkadaşının üzerine doğru eğildiğinde kolsuz tişörtünden göğüsleri görünen oyuncu, düşük bel pantolonun içine giydiği g-string’i de saklayamadı. Bu sırada flaşlar patladı ve bu kareler ertesi gün tüm gazetelerde yayınlandı.

Belediye’den uyarı

‘Sevgili Karım’ adlı oyun, önceki gece Zonguldak Ereğli Erdemir Sineması’nda sahnelendi. Ancak daha önce Seray Sever’in basına yansıyan fotoğraflarını gören ANAP’lı Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ‘Oyunda açık sahneler varsa oynatmayız’ dedi. Oyunun DVD’sini izlediğinde herhangi bir sakıncalı sahne görmeyen başkanın tek talebi oldu: ‘Seray Sever daha usturuplu giyinecek.’

Bu kez sürpriz yok

Seray Sever, bu uyarı üzerine Zonguldak’ta sahneye yüksek bel jean pantolon ve kapalı bir tişörtle çıktı. Oyuncu, başkandan uyarı geldiğini de doğruladı: ‘Doğrudur, bir uyarı geldi. Oyunun DVD’sini izlemek istediler, biz de gönderdik. Anladılar ki bu oyunun sadece iki dakikasında böyle bir hayal sahnesi var. Daha önce Vajina Monologları adlı oyun burada halktan tepki gördüğü için tedirginlik yaşamışlar.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!