İstanbul Caz Festivali 23. kez sevenleriyle buluşacak

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Caz Festivali 23. kez sevenleriyle buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:01

27 Haziran-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Caz Festivali 23. kez caz severler ile buluşacak. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından hayata geçirilen Caz Festivali sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

27 Haziran-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyon programı Nola İstanbul’da açıklandı. Buluşmaya, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ve Pelin Opcin katıldı. Etkinlik Nile Rodgers ve grubu Chic olmak üzere, Kamasi Washington, Ernest Ranglin, Hugh Coltman ve Joss Stone & Vintage Trouble gibi isimleri ağırlayacak.

23. İstanbul Caz Festivali’nin Yaşam Boyu Başarı Ödülü Özdemir Erdoğan ve Ergüven Başaran’a takdim edilecek. Ayrıca ücretsiz yapılacak Fenerbahçe Parkı’ndaki “Parklarda Caz” ve Kadıköy Moda’nın farklı mekânlarındaki “Gece Gezmesi” konserleriyle caz müziği şehrin birçok noktasına ulaşması planlanıyor. Etkinliğe, KüçükÇiftlik Park, Zorlu PSM ve Açıkhava gibi birçok yer ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, "Festivalin yaşama ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacağına inanıyoruz"  ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!