İstanbul buluşması

Abraaj Capital’in konferansına katılmak üzere İstanbul’a gelen Richard Branson ve Christopher Lambert, geçtiğimiz akşam Sunset’te buluştu.

Haberin Devamı

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan, Virgin Şirketler Grubu’nun patronu Richard Branson ile “Highlander” filminin ünlü oyuncusu Christopher Lambert, İstanbul’da buluştu. İkiliyi İstanbul’a getiren sebep, Mehmet Ali Aydınlar’ın sahibi olduğu Acıbadem Holding’in yüzde 50 ortağı olan Abraaj Capital’in konferansı. Ev sahipliğini Abraaj Capital İcra Kurulu Üyesi Selçuk Yorgancıoğlu’nun üstlendiği konferansın konuşmacıları arasında yer alan Branson ve Lambert, geçtiğimiz akşam Sunset’teydi. Mekânın sahibi Barış Tansever’in bir araya getirdiği ikili, Branson’ın Türkiye’de gerçekleştireceği yatırımlar hakkında sohbet etti.

Cam sanatı

Paşabahçe Mağazaları, “Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları”na bir yenisini daha ekledi. “Zevk-i Selim” adını taşıyan 12’nci koleksiyon, önceki akşam Rahmi Koç Müzesi’nde tanıtıldı. Davete iş ve cemiyet hayatından Semahat Arsel, Can Kıraç, Adnan Polat, Edip İlkbahar gibi tanınmış isimler katıldı.

Haberin Devamı

10. yıl kutlaması

Finans şirketi 3 Seas Capital Partners, 10’uncu kuruluş yıldönümünü Aya İrini’de kutladı. Şirket ortakları Şevket Başev, Tarık Şarlıgil, Emre Erginler ve İbrahim Arınç’ın ev sahipliği yaptığı kutlamada Tekfen Filarmoni Orkestrası konser verdi. Davete Mustafa Süzer, Murat Özyeğin, Dalya Garih, Gary Lachman, Edip İlkbahar, Can Ateş gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da katıldı.

Hürrem Sultan’a randevu aldılar

Müjde-Mehmet Katipzade, Türk Kalp Vakfı yararına davet verdi. Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı Haseki Restoranı’ndaki davete Semiramis Sekban, Ergin Yıldırımakın, Beste Yurttaş, Aslı Kuseyrioğlu, Şenay Akay ve Selma Türkeş’in yanı sıra Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı. Gecede ‘Hünkar Sofrası’ adıyla Osmanlı yemekleri servis edildi. Tarihi Hürrem Sultan Hamamı’na hayran kalan kadın misafirler, önümüzdeki günler için ran-
devu aldı.

Hello Kitty’nin yeni evi Ataşehir

Japon firması Sanrio’nun dünyaca ünlü ikonu Hello Kitty’nin dünyadaki en büyük mağazalarından biri, İstanbul-Ataşehir’de açıldı. 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren “Hello Kitty World Ataşehir”in açılışına Sanrio Başkanı Kunihiko Tsuji ile Beste Kaleli Tekelioğlu ve Fethi Kaleli ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gecede davetlileri Hello Kitty maskotu, kavalyesiyle birlikte karşıladı. Gece, Nil Karaibrahimgil’in konseriyle renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları