İstanbul Ağrı Spordan Eleşkirt Spora malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Ağrı Spordan Eleşkirt Spora malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 12:40

İstanbul Ağrı Spordan Eleşkirt Spora malzeme desteği

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT, (AĞRI), (DHA)- İstanbul 1'nci amatör ligde mücadele eden İstanbul Ağrıspor Kulübünden Ağrı amatör ligde mücadele eden Eleşkirt Birlik Spor Kulübüne malzeme desteği yapıldı.
    Kulüp Başkanı Mehmet Latif Yaşlı yaptığı açıklamada, "İstanbul’da amatör ligde mücadele ediyoruz. Ağrı'nın ismini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda ilimizde amatör oynayan kulüplerimize de elimizden gelen desteği sunuyoruz. Uzun bir aradan sonra Eleşkirt ilçemizin yeniden liglere katılım sağladığını öğrendik. Yöneticileriyle irtibata girerek kendilerine 1 takım forma ve 1 takım eşofman takımı gönderdik. Umarım ilçede ki gençlere faydamız olmuştur. Eleşkirt Birlik Spor Kulübüne başarılar dilerim" dedi
    Eleşkirt Birlik Spor Kulübü Başkanı Necdet Yazar ise, "İlçede gençleri sosyal faaliyetlerde bulunmak adına bir araya geldik. Eleşkirt sporu yeniden canlandırdık. Tabi futbol piyasası desteklerle ve sponsorların sayılarının artmasıyla başarıya ulaşır. Bu anlamda İstanbul’dan bizlere destek olan İstanbul Ağrı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Latif Yaşlı bey başta olmak üzere emeği geçen destek veren herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!