İstanbul’a özel bir koleksiyon

Ezra ve Tuba Çetin ile Canan Bolak’ın kurduğu hazır giyim markası "etcetura ezra+tuba"nın İstanbul için tasarlanan Altın Şehir Koleksiyonu, 8 Ocak’ta Doğuş OtoMotion’da tanıtılacak.

Markanın yaratıcıları Ezra ve Tuba, İstanbul’u moda yönünden desteklemek amacıyla çok özel bir proje geliştirdiklerini söylüyorlar.

Dünyanın geleceğine ait felaket senaryolarını İstanbul’a yakıştıramayan ikili, aşık oldukları İstanbul’u yeniden yapılandırarak altın bir fanus içinde korumuş. Geleceğin şehri olarak da tanımladıkları İstanbul’u ’Altın Şehir’ ilan etmişler. ’Martıların Şehri Sonsuz İstanbul’ adını verdikleri projelerinde Ezra ve Tuba Çetin, sonsuz şehrin hikayesini yüzyıllardır her şeye tanık olan martılarla anlatmışlar.

Garanti Bankası’nın sponsor olduğu projenin ortakları ise fotoğraf sanatçısı Ahmet Ferah, ressam Murat Aksoy ve Nurus Mobilya... Proje için özel olarak tasarlanan koleksiyon, ünlü mankenler Hande Subaşı, Ece Sükan, Ahu Yağtuğ, Cansu Dere, Sedef Avcı, Alona Kıral, Özge Ulusoy, Tanya, Pınar Tezcan, Nur Gümüşdoğrayan, Ülkü Taşkın ve Selda Car tarafından sunulacak. Sunumda 15 dansçı da özel gösterileriyle yer alacak.

2’nci yaşa sürpriz parti

Aralık 2005’ten itibaren birbirinden kaliteli filmleri izleyicilerle buluşturan Kanal D Home Video, sektördeki ikinci yılına hoş bir sürpriz ile girdi. 1 Ocak 2008’den itibaren Universal ile Discovery’nin Türkiye lisansörü olan Kanal D Home Video, bu başarısını Beyoğlu Mono’da verdiği parti ile kutladı. Partiye, Türkiye’nin önde gelen dağıtım ve yapım şirketlerinin tamsilcileri de katıldı.

İki yıl daha Londra’da

Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican, yılbaşı tatili için eğitimini sürdürdüğü İngiltere’den İstanbul’a gelmişti. Genç Ağaoğlu, yeni yıla kız kardeşi Sena ve babası ile birlikte girdi. Uluslararası İş İdaresi okuyan Alican Ağaoğlu, önümüzdeki hafta Londra’ya dönecek. Eğitiminin iki yıl daha süreceğini belirten Alican, sonrasında İstanbul’a dönecek ve babasının yanında işbaşı yapacakmış. Bu arada ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’nun enerji işine gireceği de kulağıma geldi. Ali Bey, önümüzdeki hafta netlik kazanacak bu projeyle ilgili şimdilik herhangi bir açıklama yapmıyor.

Müze açıyor

Yaklaşık sekiz yıl süren çaba sayesinde, Türk resim sanatının gelişimini özetleyen 500 parçalık seçkin bir koleksiyona sahip olan Demsa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çetindoğan, şu sıralar çok heyecanlı... Çünkü bu birikimi değerlendirmek, sergilemek ve sanatseverlerle paylaşmak için Beyoğlu’nda bir müze açmaya hazırlanıyor. Çetindoğan, bu projeyi ilk olarak eşi Demet Sabancı Çetindoğan’ın çıkardığı Fashiontv magazin dergisine anlattı.

Kim şampiyon göreceksiniz

Ebru Destan, geçtiğimiz gün memleketi İzmir’de objektiflerin karşısındaydı. İşadamı Güven Canik’in sahibi olduğu, 1. Kordon’daki Su Balık restoranın açılışına katılan Destan, davetlilerden büyük ilgi gördü. Bu yıl yeni albümüyle adından çok söz ettireceğini belirten eski manken, "Artık laf değil, üretme zamanı. Süper bir albüm hazırladım. Bu yaz kim şampiyon, kim ikinci göreceksiniz" dedi.

Bu akşam Ortaç var

Stage, pop müziğin yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. Atilla Önaç’ın sahibi olduğu, işletmeciliğini Altuğ Paker ve Nedim Binler’in yaptığı mekanda bu akşam da Serdar Ortaç sahne alacak. Limitsiz yerli içkinin fiyata dahil olduğu mekanda, masada kişi başı 200, stantta kişi başı 150 ve ayakta 100 YTL ödeniyor.

Ateşdağlı çalıyor

İstinye Park’taki Emporio Armani Caffe, bugünden itibaren her cumartesi yepyeni bir "Happy Hour" uygulaması başlatıyor. Bu uygulama kapsamında, 16.00-20.00 saatleri arası her içkinin yanında foccacia, bruschetta ve küçük ev yapımı kanepeler ikram edilecek. Happy Hour’a ünlü DJ Suat Ateşdağlı da lounge ve jazzy house tarzı müzikleriyle renk katacak.
Yazarın Tüm Yazıları