Issız Murat

Güncelleme Tarihi:

Issız Murat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2014 17:39

Murat Boz, ilk oyunculuk deneyiminde sinema eleştirmenlerinden geçer not aldı. Boz’un Büşra Pekin’le başrolü paylaştığı “Hadi İnşallah”, “Issız Adam”a gönderme yapılan sahneleriyle de eleştirmenleri güldürdü.

Haberin Devamı

BAŞROLÜ Büşra Pekin ile ünlü popçu Murat Boz’un paylaştığı, sosyal medya fenomeni Pucca’nın kitabından uyarlanan “Hadi İnşallah” filminin basın gösterimi, dün Kanyon’da düzenlendi. Ankara’da geçen 4 yılın ardından İzmir’deki ailesinin yanına dönen ve mutsuz bir yaşam sürerken iş görüşmesi için gittiği yerel televizyon kanalında hayatının aşkıyla karşılaşan Pucca’nın öyküsünü anlatan komedi filmi, sinema eleştirmenlerinden olumlu not aldı. Murat Boz da oyunculuk performansıyla eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Boz’un detone olarak söylediği şarkı ve Çağan Irmak imzalı “Issız Adam” filminin finaline gönderme yapan sahneleriyle dikkat çeken “Hadi İnşallah”, 28 Kasım’da vizyona girecek.

Pucca’nın hayali
Filmde Pucca (Büşra Pekin), “Issız Adam” filminin final sahnesini kendi yaşamına uyarlıyor. Pucca, ‘Pekmez’ lakabını taktığı büyük aşkıyla (Murat Boz) uzun yıllar sonra sinema salonu önünde karşılaştıklarını düşünerek hayaller kuruyor.

Haberin Devamı

Pucca’nın film boyunca hayalini kurduğu öpüşme, finalde gerçek oluyor. ‘Pekmez’, Pucca’yı dudaklarından öpüyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!