İşsiz genç İŞKUR binasında cinnet getirdi

Güncelleme Tarihi:

İşsiz genç İŞKUR binasında cinnet getirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 15:20

Diyarbakır’da işsiz olan ve psikolojik sorunlar yaşayan bir şahıs, gittiği Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) binasında kendini jiletle yaraladı. Şahıs, polis ve çağrılan akrabaları tarafından uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek teslim oldu. 

Haberin Devamı

Olay, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan İŞKUR binasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işsiz olan ve psikolojik sorunlar yaşayan bir şahıs, kendisine iş bulunması amacıyla İŞKUR binasına geldi. Burada bir süre bekleyen şahıs, daha sonra çevredekilerle tartışmaya başladı. Bunun üzerine sinir krizi geçiren şahıs, jiletle kendini yaralamaya başladı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak çabalarında başarılı olamayan polis, durumu şahsın yakınlarına bildirdi. Bir süre sonra binaya gelen şahsın akrabaları ve polisin çabasıyla şahıs ikna edilerek, teslim oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden jilet kesikleriyle yaralanan şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!