Isparta'ya üçüncü OSB

Güncelleme Tarihi:

Ispartaya üçüncü OSB
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 13:12

Isparta'ya üçüncü OSB

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kentteki üçüncü Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) Keçiborlu İlçesi sınırlarında bir araziye yapılması için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Isparta'da üçüncü OSB için çalışmalar başladı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'nın üçüncü OSB'nin Keçiborlu İlçesi sınırları içerisinde havalimanı ile Dinar kavşağı arasında kalan bir noktada kurulması için yer arama çalışmalarına başlandığını açıkladı.

OSB için belirlenen alanın cazibeli bir noktada olduğunun altını çizen Bilgiç, "Keçiborlu Belediye Başkanımız Yusuf Murat Parlak ile çalışmalarımıza başladık. Isparta'nın geleceği açısından üçüncü OSB'nin kurulmasını şart olarak görüyoruz. Havalimanı ile Dinar kavşağı arasında kalan bölümde Keçiborlu Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde 2500-3000 dönümlük bir yer arama çalışmalarına başladık. Belediye başkanımız uygun yerleri çıkarıp bize sunacak. Burada tüzel kişiliği ayrı olan bir organize sanayi bölgesi oluşturacağız. Bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Çünkü Isparta'nın geleceğine hitap edecek bir sanayi bölgesi olacak. Lokasyon olarak da oldukça uygun. Bu proje Isparta'yı şaha kaldıracaktır. Hızlı tren geçiş hattında, otobanın, bölünmüş yolun ağzında. Limanlara kısa yoldan ulaşma imkanımız var. Böyle bir noktada inşallah Isparta'ya üçüncü OSB'yi kazandıracağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!