Isparta'ya şehit ateşi düştü

Güncelleme Tarihi:

Ispartaya şehit ateşi düştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 13:05

Isparta'ya şehit ateşi düştü

Haberin Devamı

Ali ÇEVİKBAŞ- Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 5 aylık polis memuru 21 yaşındaki Durmuş Öcal'ın acı haberi memleketi Isparta'ya ulaştı.
Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birinin de Ispartalı Durmuş Öcal olduğu belirtildi.
Şehit polisin ailesine haber vermek için gelen yetkililer baba Şerafettin Öcal ile anne Keziban Öcal'ı evde bulamadı. Şehit polisin merkez Doğancı Mahallesi'nde oturan annesinin dün akşam, babasının ise bu sabah acı haberi alıp İstanbul'a gittiği kaydedildi.
Ailenin evinin bulunduğu binaya ve çevresindeki caddeye Isparta Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları da eve gelerek beklemeye başladı.
5 AYLIK POLİSTİ
Şehit polis memuru Durmuş Öcal'ın Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra 8 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı kaydedildi. Bekar olan Durmuş Öcal'ın 2 kardeşinin bulunduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!