Isparta'da kavşak projesi

Güncelleme Tarihi:

Ispartada kavşak projesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 12:47

Isparta'da kavşak projesi

Haberin Devamı

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Migros Kavşağı'nda yapacağı kavşak için ihale süreci tamamlandı. 22 milyon 287 bin TL ihale bedelli altgeçitli kavşak projesi 650 günde tamamlanacak.



Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün Isparta için geliştirdiği en önemli projeler arasında yer alan Migros Kavşağı geçişinde ihale süreci tamamlandı. Eylül ayında yapılan ihalenin sonucu belli oldu. 21 firmanın katıldığı ihale Ankara merkezli Ohitan isimli firmada kaldı. Karayolları ile yüklenici firma arasında Migros Kavşağı işi için 22 milyon 287 bin TL'lik sözleşme imzalanacak. Proje yer tesliminden sonra 650 günde tamamlanacak.



Isparta'da yıllardır trafik kazaları açısından kara nokta olarak tanımlanan eski adıyla Köy Hizmetleri Kavşağı'nda alt geçitli bir kavşak projesi yapılacak. Isparta'dan Eğirdir, Eğirdir'den Isparta istikametine de çift yönlü altgeçit yapılacak. Isparta'dan Antalya istikametiyle Eğirdir yolundan üniversite yolu istikametine çıkmak isteyenler için yan yollardan çıkış düzenlemesi yapılacak. Sav, çevreyolu ve üniversite yolu istikametinde ise üstten direk geçiş sağlanacak.



Karayolları Bölge Müdürlüğü, Isparta Belediyesi'nin sorumluluğundaki altyapı sistemlerinin deplase işlerini de üstlendi. Karayolları, altyapı deplase işlerini ihale kapsamına aldı. Müteahhit firma belediyeye ait altyapı işlerini de kavşak projesi kapsamında tamamlayacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!