Isparta'da kar yağışı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada kar yağışı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 17:35

Isparta'da kar yağışı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da gece başlayan kar yağışı sonrası kent beyaza büründü. Karla kaplanan karayollarında maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana geldi.

Isparta'da gece başlayan kar yağışı sabaha kadar etkili oldu. Kar yağışı sonrası kent merkezi ve bağlı mahalleler beyaz örtüyle kaplandı. Isparta Belediyesi ekipleri kent merkezindeki cadde ve sokaklarda tuzlama ve kar küreme çalışması yaparken, karayolları ve İl Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise belde ve köy yollarının kapanmaması için aralıksız çalışıyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, an itibariyle kentte herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını ve başta ana arterler olmak üzere tüm yolların trafiğe açık olduğunu söyledi.

Kar yağışı trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Isparta- Burdur dağ yolunda bir kamyon devrildi. Aynı noktaya yakın bölgede bir minibüs devrildi. Isparta-Eğirdir karayolunda ise servis minibüsü refüje uçtu. Özel bir eğitim kurumuna ait serviste öğretmen ve öğrencilerinin içinde bulunduğu, kazada araçta bulunan 4 kişinin hafif yaralandığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!