Isparta'da indirim günleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ispartada indirim günleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 12:18

Isparta'da indirim günleri başlıyor

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi'nin desteğiyle Tarihi Kunduracılar Sitesi esnafı tarafından 18 Nisan'da 'Bahar İndirim Günleri' adıyla alışveriş günleri düzenlenecek.

Isparta Belediyesi'nin desteklediği ve Isparta esnafının canlanmasına yönelik proje kapsamında Tarihi Kunduracılar Sitesi'nde 18 Nisan- 7 Mayıs tarihleri arasında Bahar İndirim Günleri düzenlenecek. Bahar İndirim Günleri için Kunduracılar Sitesi esnafı hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Bahar İndirim Günleri öncesinde Tarihi Kunduracılar Sitesi'nde esnafla buluştu. Hazırlıklar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'da yaşayan vatandaşların indirim günleri için mutlaka siteyi gezmeleri tavsiyesinde bulundu.

'İNDİRİM GÜNLERİ GÜZEL OLACAK'

Kunduracılar Odası Başkanı Ercan Süslü, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Süslü, düzenlenecek Bahar İndirim Günleri için hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek, "İndirim günleri güzel olacak" dedi.

'ARTIK YENİ ÇAĞIN ÖZLEMİ DOSTLUK OLMALI'

İndirim günleri öncesinde esnafla bir araya gelmek istediğini aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, site esnafının indirim günleri öncesinde çalışmalarını son aşamaya getirdiğini kaydetti. Günaydın, “Esnafımız satışa sundukları ayakkabılarda ciddi anlamda indirime gidiyor. Gelen müşteriler gerçek fiyatını ve indirimli fiyatını görecek. Isparta için bu Bahar İndirim Günleri bir şanstır. Ayakkabılarda kalite, ucuzluk her şey var" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!