Isparta'da cadde açılışı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada cadde açılışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 11:36

Isparta'da cadde açılışı

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 281'inci Cadde törenle açıldı.
Isparta'da Eğirdir karayolu üzerinden gelenleri Özel İdare kavşağını görmeden Şehir Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile İstanbul yolu üzerine çıkaracak 281'inci Cadde törenle açıldı. Cumartesi günü şehitler için okutulan mevlit programıyla birlikte yapılan açılışa Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Milletvekili Sait Yüce, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, DDY 7'nci Bölge Müdürü Adem Sivri ile STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve esnaf katıldı.
Vali Şehmus Günaydın, yerel yönetimlerle merkezi yönetim işbirliğinde çok güzel hizmetler yapıldığının altını çizdi.
Süreyya Sadi Bilgiç, yolun medeniyet olduğunu kaydederek, "Sadece duble yollar, otobanlar yol değil. Şehir içinde de yolları yapmak gerekiyor. Migros Kavşağı'nda inşallah inşaata başlanıyor. 2 yıllık bir bitirme süresi kondu. Ama biz bu kavşağı 5-6 ay gibi kısa sürede tamamlayacağız" dedi.
Başkan Yusuf Ziya Günaydın da ileri dönük bir düşüncenin başlangıcı olarak bu yolu yaptıklarını söyledi. Yol sayesinde Şehir Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi'ne doğrudan ve kolaylıkla ulaşılabileceğini belirten Günaydın, hastane bölgesini gecekondu tarzı yol düzeninden kurtardıklarının altını çizdi. Çünür'de yapılacak Otogar Projesi'nden bahseden Günaydın, 200 dekarlık alanda, 1350 otoparkı olan projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini anlattı. Yeni otogarı geleceğin yatırımı olarak gördüğünü belirten Günaydın, "Burada açılışını yaptığımız yol yeni otogara ulaşan yolun başlangıcı olacak. Konya'dan gelen bir otobüs ister Akkent Mahallesi önünden isterse bu yoldan İstanbul yolunu kullanmadan direkt otogara ulaşabilecek" diye konuştu.
Duanın ardından cadde hizmete açıldı.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!