Isparta'da 86.9 milyon TL yapılandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada 86.9 milyon TL yapılandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 13:32

Isparta'da 86.9 milyon TL yapılandırıldı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Isparta'da başvuru yapan kişilerden 3 bin 250'sinin işlemlerinin sonuçlandırıldığını ve toplam 86.9 milyon TL borcun yapılandırıldığını, bu yapılandırmadan 5.5 milyon TL tahsilat yapıldığını söyledi.
SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Isparta'daki durumla ilgili bilgi verdi. Yapılandırma için son başvuru tarihinin 31 Temmuz olduğunu hatırlatan Karagöz, "Son haftaya girerken müdürlüğümüze yapılandırma başvurusunda bulunan kişilerden 3 bin 250'sinin işlemleri sonuçlandırılmış, toplam 86 milyon 973 bin 262,56 TL borç yapılandırılmıştır. Bu yapılandırmadan 5 milyon 519 bin 305,85 TL tahsilat yapılmıştır" dedi.
'SON GÜNE KALMAYIN'
Yapılandırmadan faydalanmak isteyenlerin son güne kalmamaları konusunda uyaran Karagöz, "Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan basın açıklamasında da yeni bir yapılandırma ya da bu kapsamda borç ötelemesi gibi bir değerlendirme orta vadede düşünülmemekte olduğu ve bu son fırsatı vatandaşlarımızın kaçırmamaları gerektiği belirtilmiştir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!