Isparta'da 19 Mayıs coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Ispartada 19 Mayıs coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 15:49

Isparta'da 19 Mayıs coşkusu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - GAZİ Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 98. yıldönümü ve Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Isparta'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Isparta'daki kutlamalar Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in Atatürk anıta çelenk sunmasıyla başladı. Yağış nedeniyle kutlamalar daha sonra 6 Mart Spor Salonu'nda devam etti. Törene, Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Günün anlamı ve önemini belirten konuşmayı Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek yaptı.

Ardından SDÜ öğrencisi Sümeyye Tatlıcı tarafından 'Mustafa Kemal'i Düşünüyorum' adlı şiir okudu. Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi halk oyunları ekibinin gösteriyle devam eden kutlamalarda Gençlik Merkezi üyesi gençler keman dinletisi sundu. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü jimnastik ve tekvando sporcuları gösteriler yaptı.

Kutlamaların sonunda Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Mustafa Cüneyt Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ve SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kutlamalar 'Bayrak' şiirinin okunmasıyla sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!