Isparta Davraz Spor lider oldu

Güncelleme Tarihi:

Isparta Davraz Spor lider oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 10:29

Isparta Davraz Spor lider oldu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ- Mesut MADAN/ISPARTA,(DHA) - BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta Isparta Davraz Spor sahasında lider Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-0 yenerek liderliği devraldı.
BAL 7'nci Grup'ta Isparta Davraz Spor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor, Isparta Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Sabit Selvi, Çağlar Öztürk ve Alp Osman Karaosmanoğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 9'uncu dakikasında Davraz Spor, Mehmet Çağrı Alpaslan'ın golüyle 1-0 önce geçti. 89'uncu dakikada Isparta Davraz Spor Mehmet Çağrı Alpaslan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Maçta başka gol olmayınca Isparta Davraz Spor lideri yenerek puanını 51'e yükselti ve liderliği devraldı. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 50 puanla ikinci sırada yer aldı.
Maçı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Mehmet Göker, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Davraz Spor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor yöneticileri ve yaklaşık 17 bin taraftar izledi.
O TARAFTAR UNUTULMADI
Geçen hafta Eğirdirspor ile Isparta Davraz Spor karşılaşması sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren taraftar Ahmet Yıldırım unutulmadı. Yıldırım anısına statta bir koltuk ayrıldı. Koltuğa üzerine 'Ahmet Yıldırım seni unutmayacağız' yazılı Isparta Davraz Spor tişörtü ve 'Ahmet Yıldırım adına ayrılmıştır' yazısı konuldu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!