İspanyol damat genç yetenek avında

Valencia Futbol Kulübü yöneticisi Tarsilo Piles’in oğlu Javier Piles, İstanbul’da genç yetenek avı başlatıyor. Piles, futbol dünyasına Isco ve David Silva gibi yıldızları kazandıran Valencia FC koçları ile çalışacak.

Haberin Devamı

Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Hasan Kosif’in kızı Hilal Kosif, iki yıl önce Valencia Futbol Kulübü’nün yöneticisi Tarsilo Piles’in oğlu Javier Piles’le flört etmeye başlamıştı. Geçtiğimiz hafta Hilal Kosif’le Aija Hotel’de nişanlanan Javier Piles, İspanya ve Türkiye arasında mekik dokumaya başladı. Ancak bu ziyaretlerin tek nedeni Kosif değil. Piles, Valencia takımıyla beraber genç Türk yıldızlarını keşfetmek için kolları sıvadı. Seçilecek 6-16 yaş arası çocuklar, 16–21 Haziran günleri arasında Darüşşafaka’nın Maslak’taki tesislerinde özel kamplara alınacak. Çocuklar, Valencia koçları tarafından Dünya Kupası Şampiyonu olan İspanya’nın futbol sistemiyle eğitilecek.
Valencia futbol kampına katılmaya hak kazanan en yetenekli iki genç, futbolun dünya üzerindeki en büyük temsilcilerinden biri olan ‘Yarasalar’ tarafından İspanya’da eğitilecek.

Haberin Devamı

Ayakkabısız Bir Gün
İş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri, bugün Bebek Parkı’nda düzenlenecek “One Day Without Shoes” (Ayakkabısız Bir Gün) isimli etkinlikle yalınayak yürüyecek. Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Elhadef’in maddi durumu yetersiz çocuklara dikkat çekmek için gerçekleştirdiği etkinlikte, Türkiye’de satılan her Toms ayakkabı için Doğu ve Güneydoğu’daki yoksul çocuklara ayakkabı bağışlanacak.

Mardin’e yeni doğan ünitesi
Erken doğan bebeklerin yaşama tutunmalarını sağlamak amacıyla kurulan ER-DO-DER (Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği), Mardin Devlet Hastanesi’nde yeni doğan ünitesi açtı. ER-DO-DER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe ve Mardin Valisi Ahmet Cengiz’in kurdele kestiği açılışa aralarında Berrin Zorlu, Neşe Sert, Neylan Vardar, Figen Kıral, Berna Ülger, Hande Sezer Pekcan’ın da olduğu hayırsever isimler katıldı. Berrin Zorlu, eşi Olgun Zorlu’yla adının verildiği doğum odası önünde poz verirken, “Erken doğan bebeklerin yaşama tutunması için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi. Açılıştan sonra Mardin ve Hasankeyf’i gezen hayırsever isimler, ayrıca Deyrulzafaran Manastırı’nda mum yakıp dilek diledi.

Katalog mankenleri
Dünyaca ünlü kız çocuk giyim markası LiaLea, “Fossil Sisters” adlı yaz koleksiyonu tanıttı. Kanyon’daki B&G Store’da gerçekleşen, ev sahipliğini Leyla Gündemir’in yaptığı tanıtımda “Fossil Sisters” kataloğu için objektif karşısına geçen çocuklar modellik yaptı.

Haberin Devamı

20 milyon dolarlık keman
Dünyanın en önemli müzik otoritelerince 20. ve 21. yüzyılın en üstün keman virtüözü kabul edilen Itzhak Perlman, 70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda Türkiye’ye geldi. “Schindler’in Listesi” filminden de tanınan Itzhak Perlman, değerinin 20 milyon dolar olduğu tahmin edilen 1714 yapımı kemanı Soil Stradivarius ile bugün İstanbul Kongre Merkezi’nde konser verecek.

Çocuk şenliği
İsviçre Ticaret Odası Derneği ve UNICEF, Mövenpick Hotel Istanbul’da “Çocuk Şenliği” düzenledi. Etkinlikte çikolata yapımı ve tişört boyama gibi renkli atölye çalışmaları yapıldı. Deniz Berdan, Sedef Avcı, Wilma Elles ve Pascal Nouma gibi ünlü isimlerin katıldığı etkinlikten elde edilen tüm gelir, UNICEF’in “Türkiye’deki Okul Öncesi Eğitim” projesine aktarıldı.

Yazarın Tüm Yazıları