İspanyol çengeli

Güncelleme Tarihi:

İspanyol çengeli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bonservisi el yaktığı için Türkiye'de kulüp bulamayan Sergen ile konuşan İspanyol menajer Miguel, yıldız futbolcu ile maç başına transfer ücreti karşılığı anlaştı.

Önce Trabzonspor

Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlarından Sergen Yalçın'a, İspanya'nın ünlü kulüplerinden Deportivo La Coruna talip oldu. Bilindiği gibi, ‘‘Rüya Takımı’’nın dağılmasından sonra, Sergen'le temasa geçen Trabzonspor, ücretinin yüksek oluşu nedeni ile bu transferi gerçekleştiremedi.

İki saatlik görüşme

İki hafta önce yıldız futbolcunun Türkiye'deki maç kasetlerini alıp izleyen Deportivo Kulübü Teknik Direktörü ve yönetimi, Menajer Miguel'i İstanbul'a göndererek te

mas sağladı. Sergen ve babası Özer Yalçın'la iki saatlik bir görüşme yapan Menajer Miguel, bu ikiliden olumlu yanııt aldı.

Maç başına para

İspanyol menajer ile maç başına transfer parası alma konusunda anlaşmaya varan Sergen, Türkiye'nin büyük iki kulübünde futbol oynadığını artık yaşamını Avrupa'da sürdürmek istediğini söyledi. Bu arada, Cem Uzan ile İstanbulspor Menajeri Adnan Sezgin'in Sergen'in İspanya'ya transferine sıcak baktıkları belirtildi.

Sıkı takip

Deportivo Menajeri Miguel, Sergen'i kasetlerinin dışında hem İstanbulspor'un hem de Milli Takımın oynadığı maçlarda izlediklerini ifade ederek, ‘‘Sergen, Avrupa'nın dikkatle ve beğeni ile izleyeceği bir futbolcu olacaktır. Deportivo'da şöhreti daha da artacak. İspanya'da çok başarılı olacak’’ dedi.

Avrupa’yı düşündüm

Yıldız İspanyol menajer ile yaptığı görüşmeden sonra, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tekliflerini hiçbir zaman düşünmediğini, Trabzonsporlu Hami'den sonra Avrupa'da top koşturmaktan büyük gurur ve mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!