İspanya'yı karıştıran görüntüler!

Güncelleme Tarihi:

İspanyayı karıştıran görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:33

La Liga'da Real Madrid’in Villarreal karşısında 2-0’dan gelerek maçı 3-2 kazanmasından çok maçın hakemi Gil Manzano geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Maçın 73. dakikasında yaşanan bir pozisyon sırasında top Villarreal’li Bruno’nun eline çarpmamasına rağmen hakem Manzano penaltı noktasını gösterdi. Bu kararla birlikte tepkiler çığ gibi büyüdü. Cristiano Ronaldo’nun penaltıdan attığı golle 2-2’lik beraberliği yakalayan Real Madrid ardından Alvaro Morata’nın vuruşuyla da 3-2 öne geçti. 90.dakikada Marcelo’nun koluna çarpan ve penaltı olan pozisyonda da devam kararı veren Manzano, İspanya’da günün tartışılan ismi olmayı başardı.

İspanyayı karıştıran görüntüler

İLK TEPKİ BARCELONA'DAN
Manzano’ya en büyük tepki Barcelona cephesinden gelirken, Katalan ekibinin başarılı savunma oyuncusu Pique’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım olay yarattı.Pique, Real Madrid’in fazladan 8 puan kazandığını belirtirken, “Aynı takımlara benzer 8 puan. Şüphelerim nedeniyle Madrid maçından kareler” ifadelerini kullandı. Bu ilginç açıklamaya ilk cevap ise Sergio Ramos’tan geldi. Ramos, “Onun dünyasını zaten biliyoruz. Herkes ona karşı. Hakemlerin zor bir işi ve onlara yardımcı olmak zorundayız” dedi.Barcelonalı taraftarlar ise sosyal medyadan Messi’nin Villarreal maçında verilmeyen penaltı pozisyonunun görsellerini paylaştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!