İspanya Nihat'ı konuşuyor: Gerçek bir forvet

Güncelleme Tarihi:

İspanya Nihatı konuşuyor: Gerçek bir forvet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2008 12:32

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 33. haftasında sahasında oynadığı maçta Valladolid'i 2-0 yenen Villarreal'de 1 gol atıp, 1 asist yapan Nihat Kahveci, İspanyol basınından büyük övgü aldı.

Haberin Devamı

Marca gazetesi, “Farkı Nihat belirliyor” ifadesini başlığına çıkartırken, “Maçın tek farkı Türk Nihat, Real Sociedad'taki en iyi dönemlerini hatırlatıyor. O zamanda Real Sociedad ligi ikinci bitirmişti” diye yazdı.

El Pais gazetesi de “Nihat, ikisine değer” başlığını atarak, “Gerçek bir forvet. Nihat'ın liderliğindeki Villerreal, ikinciliği tekrardan ele geçiriyor” ifadesini kullandı.

Maçın en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen Nihat için diğer İspanyol gazetelerinden ABC, “Mükemmel bir dönemde”, AS ise “Asla dikkatsiz olunmaması gereken bir futbolcu” yorumlarını yaptı.

Maç sonrası açıklama yapan Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, hedeflerinin ligi 2. bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bu arada La Liga'da deplasmanda Racing'i 2-0 yenen ve en yakın rakibi Villarreal ile puan farkını 10'da tutan Real Madrid, şampiyonluğunu yüzde 99 garantiledi. Ligin bitimine 5 hafta kala Real Madrid, rakiplerinin puan kaybetmesi olasılığında gelecek hafta şampiyonluğunu resmen ilan edebilecek.

Öte yandan Kral Kupası'nı kazanmasına rağmen ligde çok kötü bir sezon geçiren Valencia, deplasmnda Athletic Bilbao'ya 5-1 yenilince tam bir krize girdi. 39 puanla ligde 15. sırada bulunan Valencia, düşme hattına çok yaklaşırken, bugün olağanüstü toplanacak kulüp yönetim kurulunun sezonun yarısında göreve getirdiği teknik direktör Koeman'ı gönderebileceği belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!