İspanya harekatı

Güncelleme Tarihi:

İspanya harekatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe, Baliç ve Revivo için kolları sıvadı

Sarı lacivertli takımın Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve yönetici Mahmut Uslu, Real Madrid ile Celta Vigolu yöneticilerle masaya oturdu. Zagreb'li Biscan için de geri sayım başladı

ÊSEZONA yepyeni bir kadro ile girmeyi hedefleyen F.Bahçe, dış transferde atağa kalktı. Lazetiç, Mirkoviç ve Rapajiç'i renklerine bağlayan sarı lacivertlilerde şimdi gözler, İspanya'ya çevrildi. Asbaşkan Murat Özaydınlı ve yönetici Mahmut Uslu dün bu ülkeye gitti.

Özaydınlı ve Uslu, Real Madrid ile anlaşan Baliç'i kiralamak, Celta Vigo'nun İsrail'li yıldızı Revivo'yu da transfer etmek için İspanyol yöneticilerle masaya oturdu. İki yönetici, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve ikilinin bir kaç gün içinde İstanbul'da olacağını söyledi.

F.Bahçe bir yanda İspanya çıkartması yaparken, öte yanda da Zagreb'li Biscan için gün saymaya başladı. Transfere doymayan F.Bahçe'nin Lazio'nun yıldızı Veran'la da yakından ilgilendiği belirtildi. Bu bomba transfer için de yönetici Mehmet Karasu'nun görevlendirildiği öğrenildi.

Fener’de bayıltan idman

FENERBAHÇE, yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Mustafa Denizli, aşırı sıcak hava nedeniyle idman süresini kısa tuttu. Bu çalışma sırasında sıcaktan bunalan futbolcular sık sık verilen aralarda suya saldırdı. Çalışmaya, sakatlıkları süren Celil, Gökhan ve ülkelerinde bulunan Rapajiç ile Mirkoviç katılmadı. Bu arada Denizli bugün öğleden sonra düzenleyeceği basın toplantısıyla takımın son durumu hakkında bilgi verecek.

Oktay iddialı

F.Bahçe'nin yeni transferi Oktay Derelioğlu, iddialı konuştu. Oktay, F.Bahçe'ye büyük umutlarla geldiğini, istikrarını sarı lacivertli forma altında da sürdüreceğini ifade ederek, ‘‘Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Hedefim futbolu F.Bahçe'de bırakmak. Mustafa Denizli önderliğinde ligde ses getireceğiz’’ dedi.

F.Bahçe'de tempo artıyor

F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli bugünden itibaren tempoyu yükseltecek. Milli futbolcuların izinli olması nedeniyle çalışmaları düşük tempoda sürdüren Denizli, Almanya kampı öncesi takımına kondisyon yüklüyor.

Celil'e moral

Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olan ve ayağına vida takılan Celil'in morali düzeliyor. ‘‘6 ay oynayamaz’’ haberiyle yıkalan genç oyuncu, doktorların ‘‘2 ay sonra futbol oynar’’ açıklamasıyla kendisine geldi.

Milliler işbaşında

F.Bahçe'nin milli oyuncuları bugün işbaşı yapıyor. Mustafa Denizli'nin EURO 2000 sonrasında ekstra izin verdiği Rüştü, Ogün, Abdullah, Alpay ve Oktay bugünden itibaren çalışmalara başlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!