İspanya’da kalacağım

Güncelleme Tarihi:

İspanya’da kalacağım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 00:00

Futbolcu David Beckham’ın Real Madrid’den ayrılıp İngiltere’ye döneceği konuşuluyordu bir süredir. David Beckham, sonunda suskunluğunu bozdu ve "İspanya’da kalacağım" dedi.

İngiliz futbolunun patronu Sven Goran Eriksson, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir toplantıda söyledikleriyle İngiliz futbolcu David Beckham’ı kızdırdı. Eriksson, Real Madrid takımında oynayan David Beckham’ın yakın bir gelecekte İngiltere’ye dönmeyi umut ettiğini söylemişti.

David Beckham kendisine danışılmadan yapılan bu açıklamaya tepki gösterdi: "Ben futbol oynadığım sürece Madrid’de kalmak istediğimi daha ilk günlerde belirtmiştim. Kararımı değiştirmedim. Karım ve çocuklarımla Madrid’de kendimize bir düzen kurduk. Çocuklar burada okula gidiyor. Ben de Real Madrid takımında oynamaktan mutluluk duyuyorum."

İSPANYOLCASI ÇOK İYİ

Bu açıklamasıyla İngiliz futbolseverleri üzen ünlü futbolcu, 2003 yılından beri karısı ve çocuklarıyla Madrid’de lüks bir villada yaşıyor. Beckham, çok iyi İspanyolca konuşuyor ve İspanyol mutfağına toz kondurmuyor. Beckham, çocuklarının da eğitimlerini İspanya’da tamamlamasını arzuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!