Ismarlama anketlerin amacı oyumu engellemek

Güncelleme Tarihi:

Ismarlama anketlerin amacı oyumu engellemek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2009 00:00

Kamuoyuna duyurulan bir anketi eleştiren MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Bu, Melih Gökçek ve Murat Karayalçın’ı başa baş göstererek bana oy verilmesini engellemek için yapılmış ısmarlama bir ankettir" dedi. Yavaş, Melih Gökçek’in, anket sonuçları karşısında sessiz kalmasının da anlamlı olduğunu ifade etti.

Ankara’da tarihi değerlerin yıllar içinde birer birer yok olduğunu da anlatan Yavaş, seçilmesi halinde başkenti alt ve üst yapı hizmetleriyle tanınan bir marka kent yapacaklarını belirtti.

Yavaş, belediye başkanlarının ucuz ve kaliteli hizmet vermek zorunda olduğunu fakat başkentlilerin yıllardır yüksek su faturası ödediğini ifade etti.

Su faturalarınız pahalılığın belgesi

Seçim öncesinde bu ayki su faturalarının düşeceğini öne süren Yavaş, Ankaralıların faturalarına dikkat etmesini ve 15 yıldır nasıl pahalı hizmet aldığının kıyaslanmasını istedi.

Yavaş, belediye başkanı seçilmesi halinde doğal gazsatışlarını internetten yapacağını ve EGO önündeki kuyrukların sona ereceğini söyledi.

Öte yandan Yavaş hemşerileriyle Beypazarılılar Derneği ve vakfının kermesinde buluştu. Ankara Maltepe’de yapılan kermese alkışlar içerisinde "Ankara’nın başkanı" sloganlarıyla giren Yavaş Beypazarılı hemşirelerinin sevgi gösterileri içerisinde kermesi gezdi. Beypazarının yöresel yemekleri, gümüşleri ,havuç suyu ve el işi sanatlarının sergilendiği kermeste basına yöresel ürünler tanıtıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!