İsmail ve Ozan Tufan'ın ilginç dansı

Güncelleme Tarihi:

İsmail ve Ozan Tufanın ilginç dansı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 13:48

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Otel sahası zeminin yağmurdan bozulmasından dolayı idmanını Oberwart yakınlarındaki sahada yapan yeşil-beyazlı ekip, antrenmana istasyon çalışmasıyla başladı. Bursaspor 5'e 2 çalışmanın ardından düz koşuyla idmanı sonlandırdı. Düz koşu sırasında yeşil beyazlı ekip halay çekerek idmanın yorgunluğunu attı.

İSMAİL VE OZAN'DAN DANS ŞOV

Bursaspor'un genç isimleri İsmail Haktan ve Ozan Tufan takım arkadaşlarının isteği üzerine antrenman sonrası dans etti. Yeşil-beyazlı futbolcular, alkışla tempo tutarken, İsmail ve Ozan'ın ilginç dansları gülüşmelere neden oldu. Futbolcular, takım arkadaşlarına görüntülerinin internette tıklanma rekoru kıracağını söyledi.

ERKAN KAMAT ELİ BOŞ DÖNDÜ

Kolo Toure transferi için Manchester City kampına giden ve 5 gün boyunca temaslarını sürdüren Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat dün gece geç saatlerde Bad Tatzmannsdorf'a geldi. Sabah yapılan antrenmana gelen Kamat, Toure transferinin zora girdiğini, ancak görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kamat, görüştükleri başka alternatif isimlerin de olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

BAŞKAN YAZICI GELDİ

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı dün akşam saatlerinde uçakla Viyana'ya ardından da takımın kamp yaptığı otele geldi. Menajer Coşkun Kırkpınar ile birlikte gelen Başkan İbrahim Yazıcı sabah antrenmanına ise gelmedi.

SON HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Öte yandan, Bursaspor, kamp programı kapsamındaki dördüncü ve son hazırlık maçını bugün kamp bölgesine 2 kilometre uzaklıktaki sahada Macaristan'ın Pecs takımıyla oynayacak. Karşılaşma Türkiye saatiyle 18.00'de başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!