İsmail Kurt da çabuk unutuldu

Güncelleme Tarihi:

İsmail Kurt da çabuk unutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2008 00:00

Silahlı saldırı sonucu Sedat Gezer’le birlikte hayata veda eden antrenör için açılan yardım kampanyasına bir kişi bile katılmadı.

UĞRADIĞI silahlı saldırı sonucu teknik direktör Sedat Gezer’le birlikte yaşamını yitiren Bafraspor Antrenörü İsmail Kurt’un ailesi için açılan yardım kampanyasına bir tek kişi bile katılmadı.

Kurt’un eşi Leyla Kurt adına başlatılan yardım kampanyasının üzerinden 25 gün geçmesine karşın, açılan hesaba henüz tek kuruş yatırılmadı. Ülke genelinde 16 bin futbol antrenörü bulunmasına rağmen, Sedat Gezer’e olduğu gibi İsmail Kurt’un ailesine de büyük bir vefasızlık gösterildi.

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber’in dışında hiçbir antrenör ya da teknik direktörün "başsağlığı için bile" telefon etmediği öğrenildi.

Vakıfbank şubesi

Gezer ve Kurt’un bağlı bulunduğu sigorta şirketinin de "Sahada ölmediler. Para veremeyiz" şeklindeki kararı sonrası zor duruma düşen iki aile, tek desteği Futbol Federasyonu’ndan gördü. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’nun girişimi sonucu kolları sıvayan Futbol Federasyonu, her iki aileye 25’er bin lira yardımda bulundu. Ayrıca çocuklarının öğrenimi boyunca burs imkanı sağladı. İsmail Kurt’un eşi Leyla Kurt adına Vakıfbank Samsun Çiftlik Şubesi’nde açılan 0015 8007 2904 44346 no’lu hesabın bir süre daha açık tutulacağı bildirildi. Bu arada Sedat Gezer’in eşi Seval Gezer için açılan yardım kampanyasına yatırılan para miktarı ise 5 bin 250 liradan, 6 bin 200 liraya yükseldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!