Poyraz Karayel'in İsmail'i Özkan Uğur diziden ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelin İsmaili Özkan Uğur diziden ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 23:25

Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi “Poyraz karayel” bir ayrılığa daha şahit oldu. Poyraz'ın babası rolündeki İsmail Karayel'e hayat veren Özkan Uğur, “Poyraz Karayel” dizisinden ayrıldı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları “Poyraz Karayel”de sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. İşte detaylar…

Farklı öykü ve güçlü oyuncu kadrosuyla beklenen ilgiyi yakalayan ve yayınlandığı her hafta reyting rekorları kırmayı başaran “Poyraz Karayel”de bir oyuncu daha ayrıldı.

Diziden daha önce ayrılan Fırat Çelik, Öykü Çelik ve Beste Kökdemir'in ardından 4. ayrılan isim Özkan Uğur oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasından yerini alan “Poyraz Karayel” yeni bölümüyle Çarşamba akşamı, saat 20:00’de Kanal D’de.

İlker Kaleli'den Özkan Uğur'a duygusal mesaj

Haberin Devamı

İlker Kaleli sosyal medya hesabından Özkan Uğur'un diziden ayrılmasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Poyraz Karayelin İsmaili Özkan Uğur diziden ayrıldı mı

İlker Kaleli instagram hesabından yaptığı bu paylaşıma not olarak; ''Guleryuzunu, cilginligini, insanligini, yaraticiligini, sanatciligini hep duyar bilirdik de... Sanki hayatimin her doneminde yanimdaymis gibi, hani kaldigin yerden devam edersin ya, oyle bir girdin, oyle bir tuttun ki... bir sarildik, bir hasret giderdik derken , kac kere kahkaha attirdin, kac kere gozgoze gelip gulmemizi tutmaya calisirken dayanamayip patladik inan hatirlamiyorum. Su kisacik zamanda bile unuttugum ne cok sey hatirlattin bana. Dostlugundan ayri, agabeyliginden ayri, muzisyenliginden, oyunculugundan ayri tat aldik... Poyraz karayel'e kattigin hersey icin sonsuz tesekkurler... Aramizdan bir @ozkanugur gecti... Tesekkurler omurluk dost, guzel agabey...'' yazdı.

BAKMADAN GEÇME!