İsmail Er

Başkan Serdar Bilgili maç devam ederken Hüsnü Güreli'ye döndü, ‘‘Seyircisiz maç meyvasız ağaca benziyor. Kuru kuruya maç izliyoruz’’ dedi.

MEYVASIZ AĞAÇ

Başkan Serdar Bilgili maç devam ederken Hüsnü Güreli'ye döndü, ‘‘Seyircisiz maç meyvasız ağaca benziyor. Kuru kuruya maç izliyoruz’’ dedi. Hüsnü Güreli'nin ise derdi daha başkaydı. O kaybedilen hasılat gelirine yanıyordu. Bilgili'ye, ‘‘Verecekleri zararı hesaplamayan taraftarların cezasını tüm camia çekiyor’’ yanıtını verdi.

POLİSTEN DESTEK

Karakartal sahaya çıktığında Daum hemen tribünlere baktı. Seyircisiz koltukları tercümanına göstererek, ‘‘Sanki antrenmana çıkıyoruz. Bizi galiba polisler destekleyecek’’ dedi. Ardından da kaleci Asper'i yanına çağırdı ve ‘‘Bak tribünler bomboş. Senin gibi sessiz. Dikkatli ol konsantrasyonunu bozma’’ diye uyardı.

Beşiktaş İnönü Stadı sessizdi. Tribünde sadece basın mensupları ve yöneticiler ile görevliler vardı. O alışılmış tezahüratlar kulağa gelmiyordu. İlk yarının son dakikalarından bir Beşiktaşlı yönetici ‘‘Beşiktaşşşş’’ diye bağırınca herkesin bakışları onun üzerine çevrildi. Yönetici bakışları üzerinde hissedince hemen sustu.
Yazarın Tüm Yazıları