İslahiye'de şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 17:04

İslahiye'de şehit aileleri ve gaziler yemekte buluştu

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, şehit aileleri ve gazilere onuruna yemek verdi.
Belediye sosyal tesislerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe Kaymakam Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Macit, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçikler, İslahiye'de İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezindeki jandarma ve Polis Özel harekat ile güvenlik korucuları ile Zeytin Dalı harekatındaki ve Tüm şehitler için dua edildi.
Kaymakam Ramazan Yıldırım, "Şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz, sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Jandarma ve Polis Özel Harekât'a hazırlanan İslahiye'de Müşterek Görev Merkeziyle İlçemiz Türkiye'nin gündemine alındı. İnşallah cenabı Allah  Zeytin dalı harekatına Katılan Asker ve Polislerimize zaferler  nasip eyler  sağ salim evlerine dönmelerini nasip eder. Jandarma ve Polis Özel Harekâtın ilçemize ilk gelişinde Yeşilyurt'taki çocukların yağmur altında ellerinde Türk bayraklarıyla karşılamalarıyla yaşanan duygusal sahneler ile ilçemizin 7'den 70 herkesimin sahip çıkarak sevgi seli oluşturdu.Burada İslahiye Belediye Başkanı kemal Vural'a personeline Müşterek Görev Merkezi'nin hazırlanmasında gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür ediyorum.sizler bizlere Şehitlerimizin emanetisiniz,her zaman sizlerin emrinizde ve yanındayız" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!