İslahiye'de 'Okul güvenliği ve uyuşturucu' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede Okul güvenliği ve uyuşturucu toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 12:45

İslahiye'de 'Okul güvenliği ve uyuşturucu' toplantısı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, 'Okul güvenliği ve uyuşturucu ile mücadele' toplantısı yapıldı.
İslahiye Belediyesi Konferans salonunda Kaymakamı Ramazan Yıldırım başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, daire amirleri, muhtarlar, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları katıldı.
Toplantıda ilçede eğitim öğretim yılının daha güven ve huzur içerisinde geçirilebilmesi, gençlerin geleceğe hazırlarken daha güvenli okul ortamı sağlarken, uyuşturucuyla daha etkin mücadele ederek onları uyuşturucudan uzak tutmanın yolları masaya yatırıldı.
Uyuşturucuyla mücadele de alt komisyon kurduklarını belirten Kaymakam Ramazan Yıldırım, "Emniyet, jandarma ve milli eğitim okul servislerini düzenli olarak denetimlerini yapıyor. Taşımalı eğitim ve özel servislerin denetimleri eğitim öğretim boyunca devem edeceğini, okul müdürlerimizde bu denetimlerde daha hassas olmalarını, uyuşturucuyla mücadele de emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız çok hassas çalışıyorlar. Polisiye tedbirlerle ilgili çalışmalar yürütürken bizde bir alt komisyon oluşturduk, bizzat uyuşturucu kullanan gençlere ulaşmak, tedavileri yaptırmaktır. Komisyon çalışmalarına başladı. Komisyon okul müdürlerinizde ziyaret ederek onların tespitlerini dikkate alarak uyuşturucuyla mücadele konusunda ciddi bir yol almış olacağız bu konuda hepimiz üzerimize düşeni yaparak el ele vererek mücadele edelim" dedi.
​FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!