İslahiye'de mahalle iftarları

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede mahalle iftarları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 13:19

İslahiye'de mahalle iftarları

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, müftülük tarafından her akşam farklı mahallelerde 'Üzerinde kardeşinin hakkı var; bu Ramazan ve her zaman' sloganıyla iftar buluşmaları düzenlendi.
İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan ayı içerisinde 'Üzerinde kardeşinin hakkı var; bu Ramazan ve her zaman' sloganıyla düzenlenen mahalle ve şehit evlerindeki iftar programına İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, İlçe Vaizi Mustafa Tunceli, cami İmamları, cami cemaati ve mahalle sakinleri katıldı. Şahmeran Mahallesi'nde Şehit Uzman Çavuş Davut Kayalı'nın ve Değirmencik Mahallesi'nde Şehit Piyade Er İsmet Kayar'ın baba ocaklarında yapılan iftarlarda şehitlerin ruhlarına dualar okundu. Serinevler, Kozdere, Altınüzüm, Sulumağara ve Pınarbaşı mahalleleri olmak üzere birçok mahallede vami imamları öncülüğünde iftarlar düzenlendi.
İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, Ramazan ayının ve orucun hikmetleri ve önemine vurgu yaparak, iftarların insanların birlik ve beraberliğini daha da pekiştirdiğini kaydetti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!