İslahiye'de liselilerden kardeş okula hediye

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede liselilerden kardeş okula hediye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 14:15

İslahiye'de liselilerden kardeş okula hediye

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ’Onlar Bizim Kardeşimiz’ sloganıyla kardeş mahalle okulları olan İdilli İlkokulu’nu ziyaret ederek aldıkları hediyeleri küçük kardeşlerine verdi.

İslahiye Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, geleneksel hale getirilen 3'üncüsünü gerçekleştirdikleri ‘Onlar Bizim Kardeşimiz’ sloganıyla okul genelinde başlattıkları kardeş okul projesiyle düzenledikleri kermesin geliriyle kardeş okul olarak belirledikleri İdilli ilkokulundaki öğrenci kardeşlerini ziyaret ederek verdikleri çeşitli hediyelerle öğrenci kardeşlerini sevindirdiler.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Özdemir, Şahin Yeter, Okul Müdürü Ahmet Kurt ve öğretmenlerle birlikte ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıktaki kırsal İdilli mahallesindeki kardeş okul olan İdilli İlkokulu'nu ziyaret ederek eğitim gören 30 öğrenciye hediyeler verdi.

Proje yürütücülerine Plaket ve Belge takdim eden Okul Müdürü Ahmet Kurt,"İdilli ilkokulunun minik öğrencilerine sizleri kendimize kardeş seçtik sizlerden birinin mutluluğu bizlere dünyadaki bütün çocukların mutluluğunu yansıtmaktadır. bu kardeş okul proje halkasının dileğim büyümesiyle daha birçok çocuğun yüzlerinin gülmesidir diyerek projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!