İslahiye'de, kursiyerlere sertifika

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede, kursiyerlere sertifika
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 14:34

İslahiye'de, kursiyerlere sertifika

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bütçemi Yönetebiliyorum Projesi’ne katılan 50 kursiyere belgeleri törenle verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Türkiye Ekonomi Bankasının işbirliğiyle, finansal okuryazarlık konusunda toplum bilinci oluşturulmasıyla farkındalık arttırmak amacıyla uygulamaya konulan 'Bütçemi Yönetebiliyorum Projesi'' kapsamında seminer verildi.

Halk eğitim merkezi Müdürlüğü Giyim Üretim Teknolojisi Öğretmeni ve Atölye Şefi Ayten Sarper tarafından 50 usta öğretici ile birlikte giyim kursuna katılan 25 kursiyere verilen seminer sonrasında düzenlenen törenle kursiyerlere belge verildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, proje ile bütçe yapma, gelir-gider dengesini sağlama, tasarruf ve yatırım yapma, borçlanma, finansal hak ve yükümlülüklerini bilme gibi temek konularda bilgilendirilmesi, finansal okuryazarlık konusunda duyarlılık oluşturulmasının amaçlandığını' söyledi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!