İslahiye'de Kaymakamlıktan iftar

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede Kaymakamlıktan iftar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 12:24

İslahiye'de Kaymakamlıktan iftar

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, şehit aileleri, gaziler ve muhtarlar Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
İslahiye Belediyesi Kültür Merkezinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Güzel, İlçe Müftüsü Ramazan Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Türkiye harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Macit, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Durmaz, Daire Amirleri, Mahalle muhtarları, Şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Kaymakam Ramazan Yıldırım,"Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz, sizler bizlere aziz şehitlerimizin birer emanetisiniz, bizim için çok kıymetli olduğunuzu ve tüm resmi kurumlarımızın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu asla unutmayınız "dedi.
İlçe Müftüsü Ramazan Dolu tarafından okunan dua ile şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla birlikte protokol iftarını yaptı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!