İslahiye'de geleneksel kitap okuma şenliği

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede geleneksel kitap okuma şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 14:21

İslahiye'de geleneksel kitap okuma şenliği

Haberin Devamı

 

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep),(DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye İlçesinde, 'Kitabını al gel' sloganıyla geleneksel okuma şenliği düzenlendi.
İslahiye İlim Hikmet ve sanat derneği (İHSANDER) tarafından kitap okumaya farkındalık oluşturmak amacıyla dernek üyeleri, öğretmen ve öğrencilerle birlikte geleneksel kitap okuma şenliği düzenlendi. Demokrasi meydanındaki etkinlik Kur'anı kerim tilavetiyle başladı. İHSANDER Dernek Başkanı Etem Akdoğan,"Okumak tutkuların en asıl olanıdır. Sanal dünyanın keşmekeşliğinden sıyrılıp bu asil tutkuya sarılanlara ne mutlu, Okumak hiç bilenler bilmeyen bir olurmu sorusunda bilenlerin safında yer almak, bilenlerin safında el kaldırmaktır. İhsan derin geleneksel hale getirdiği bu yıl ikincisiyle bir araya geldiğimiz kitap okuma şenliğimizde amacımız okuma alışkanlığını kazandırılmasına bir katkı sunmaktır katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.
Genç, yaşlı ve çocuklar yanlarında getirdikleri kitapları okudu. Yaklaşık 150 kişilik grup kitap okuyarak farkındalık oluşturmaya çalıştı. Okuma şenliği yaklaşık 1,5 saat sürdü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!