İskoçyalı turist de prens adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

İskoçyalı turist de prens adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2005 00:25

Mart ayında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Beyaz Atlı Prens’ adlı programla evlenmeyi hayal eden Zeynep Karacan’ın prens arayışları sürüyor. Birbirinden ilginç adayların katıldığı elemelerin İstanbul ayağında da bu kural bozulmadı. Genç kızı zaman zaman güldüren zaman zaman kızdıran adaylar arasında İskoçyalı bir turist de vardı.

‘Uzun süre kalamam’ dedi elendi

Anne-babası boşandığı için özlem duyduğu mükemmel aileyi ‘Beyaz Atlı Prens’ programı sayesinde kendi kurmak isteyen 22 yaşındaki Zeynep Karacan, Adana, Samsun, İzmir, Antalya, Trabzon ve Ankara’dan sonra İstanbul’daki prens adaylarıyla görüşmeye başladı. Gezdiği şehirlerde birçok ilginç prens adayıyla karşılaşan Karacan’ı Taksim Grand Öztanık Otel’de başlayan İstanbul elemelerinde bir yabancı aday da bekliyordu. Tatil için İstanbul’da bulunan İskoçyalı Alasair Newton, otelin barında otururken yarışma afişlerini görüp yarışmaya katılmaya karar vermişti. Yüzyüze görüşmede genç kızı oldukça beğenen 40 yaşındaki Newton, Karacan’ın ‘Birkaç ay burada kalmayı göze alıyor musun?’ sorusuna ‘Hayır, işimi kaybetmeyi göze alamam’ cevabını verince yarışmadan elendi.

Fazla ısrar fayda etmedi

‘O kadar tuhaf insanlar çıkıyor ki karşımıza inanmakta bile zorluk çekiyoruz. Bazen benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum’ diyen Zeynep Karacan’ı İstanbul elemelerinde en çok zorlayan aday ise Yusuf Ünal oldu. Özel bir reklam şirketinin sahibi olan Ünal, ‘Zeynep’in ömründe yapacağı en büyük hata bana hayır demek olur’ diyecek kadar kendine güvense de elenmekten kurtulamadı. Zeynep Karacan’ın hayır cevabına rağmen yılmayan prens adayı, genç kızı yanına çağırarak ‘Kaynanan bizi yanyana görsün. Çok seveceksin onu’ sözleriyle ısrarını sürdürdü ve genç kıza kendi içtiği bardakla su içirmek istedi.

Dili tutuldu

Zeynep’in karşısına çıkmadan önce rahat tavırlar sergileyen ve üzerine basa basa kendisine güvendiğini belirten Serdar Odabaş, güzel prensesin karşısına çıkınca heyecandan konuşamadı. Zeynep’i beğendiğini söyleyen Odabaş, ‘Evleneceğim kişiyi etrafımda aramam, onlar beni arasın’ dedi. Ancak elenmeden kurtulamadı.

Önce kızdırdı sonra etkiledi

23 yaşındaki Hakan Karabulut, İstanbul elemelerinin şanslı isimlerinden biriydi. ‘Gencim, yakışıklıyım, beğeniyorsan beğen’ diyerek ilk başta genç kızın tepkisini çeken ve yarı finale kalamayan Karabulut, daha sonra Karacan’ın kararını değiştirmeyi başardı. Prens adayı, ‘Amacım ukalalık yapmak değil, sadece kendimi sakinleştirmekti. Bana beğenmediğini söyle ama ukala olduğumu söyleme lütfen. Aramızda beş metre varken seni etkilemek kolay değil’ sözleriyle Zeynep Karacan’ı etkilemeyi başardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!