İskenderun'a asfalt şantiyesi

Güncelleme Tarihi:

İskenderuna asfalt şantiyesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 13:32

İskenderun'a asfalt şantiyesi

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-Hatay'ın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir asfalt plenti projesi kazandırmak için çalışmaların başlatıldığını söyledi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel  ile birlikte Modern Evler bölgesinde bulunan Asfalt Plenti Projesi tesisinde incelemelerde bulundu. Kısa bir süre sonra faaliyete girecek olan şantiye ile ilgili açıklamalarda bulunan Seyfi Dingil, "Yeniden yapılanan bir İskenderun için asfalt ihtiyacı hat safhadaydı.  Bundan sonra beşte bir fiyatına asfalt imal edeceğiz. Plent ikinci el bir makine olmasına rağmen çok yeni çok cüzi bir fiyata aldık. Hatta bunun kırma taşını da biz buradaki taş ocakları ile anlaştık ücretsiz alacağız. Saatte 120 ton asfalt üretimi yapacağız. Toz olayı yok. Mazot yerine sıkıştırılmış gaz kullanacağız. Yakıt fiyatı düşecek. Kızgın yağ tankı içinde. Bugün aynı şantiyenin sıfır maliyeti 3-4 milyon Euro iken biz 1.3 milyon liraya hizmete sokacağız. İskenderun’da yaz, kış hava müsaade ettiği sürece asfalt çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Milletvekili Abdülkadir Özel, şantiye alanında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!