‘İskender bilinçli yapmaz’

Güncelleme Tarihi:

‘İskender bilinçli yapmaz’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 10:03

Kenan Doğulu ve İskender Paydaş’ın “Doktor” şarkısının kendisine ait “Kamikaze” şarkısından “Esinlenme” iddiasına ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu, cevap verdi.

Haberin Devamı

Müzik dünyasında son günlerin en çok tartışılan konularından biri haline gelen “Esinlenme” iddiaları gün geçtikçe daha da artmaya başladı. En son Kenan Doğulu ve İskender Paydaş’ın, Özgür Kız olarak bilinen Nil Karaibrahimgil ve Ozan Çolakoğlu’na ait “Kamikaze” adlı şarkısından esinlenerek “Doktor” adlı şarkıyı yaptıkları öne sürüldü. Kamikaze şarkısının düzenlemesini yapan müzisyen Ozan Çolakoğlu, Best FM’in ünlü DJ’i Arzu Çağlan’ın konuyla ilgili sorularına şöyle cevap verdi: “Doktor benim de bu sene en çok sevdiğim şarkılardan biri ama ben uyanmadım. Bu konu haber olana kadar benim de hiç aklıma gelmedi. Ama İskender’in böyle bir şeyi bilinçli yapmadığına onun adına yemin edebilirim. Bazen bir melodi yer ediyor bilinç altında. Yıllar sonra beste yaparken yeni bir beste yaptığını zannediyorsun. Oluyor yani böyle..”

Haberin Devamı

Çolakoğlu “Peki etrafındakiler neden uyarmıyor” sorusuna ise “Olabilir, bazen etraftakiler susmuş olabilir” cevabını verdi.                 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!