İskelede spor

Bir süredir arkadaşı Seval Birinci’yle Bodrum’da tatil yapan Arte Tahir, önceki gün iskelede güneşlenirken görüntülendi.

Haberin Devamı

Düzgün fiziğiyle dikkat çeken ve sporu tatilde de aksatmayan Tahir, uzandığı şezlongda da boş durmadı ve bacak hareketleri yaptı. Tahir, iki çocuğunun babası Mehmet Çelik’in Sibel Turnagöl’le yaptığı sürpriz evlilik hakkındaki soruları da yanıtladı. Arte Hanım, “Biz ayrılalı yıllar oldu. Onlar için sadece mutlu olsunlar
diyebilirim” dedi.

İstanbul gecelerinde bir ajan

Kızıl Ajan lakabıyla ünlenen Rus casus Anna Chapman, önceki akşam Reina’daydı. Deniz yoluyla geldiği mekânda şarkılar eşliğinde eğlenen eski ajan, Türkiye’yi çok sevdiğini ve bulduğu her fırsatta buraya geldiğini söyledi. Ajanlık yaptığı günleri özlemediğini de dile getiren Chapman, “Önceki hayatımı tamamen sildim” dedi.

Ayakkabı alışverişi

Siren Ertan, önceki gün Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla buluştu. Sosyetik güzel, keyifli bir sohbetin ardından tek başına alışverişe çıktı. Bir ayakkabı mağazasına giren Ertan, orada istediği modelde bir ayakkabı bulamayınca diğer mağazaları gezdi. - Ebru Esen TURGUD

Türkbükü turu

Haberin Devamı

Alp Taşkent ve ikizi Nur Taşkent, önceki gün Bodrum’da görüntülendi. Pirelli marka lüks zodyak botla sahil turuna çıkan kardeşlere aralarında Selim Hamamcıoğlu’nun da bulunduğu arkadaşları eşlik etti. Zodyakı kullanan Hamamcıoğlu, ekibe Türkbükü koylarını dolaştırdı.

Aşk yeniden

İş dünyasının renkli simalarından Ali Ağaoğlu, kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği sevgilisi Petek Ertüre’yle önceki gün Bebek Lucca’da aşk tazeledi. Ertüre, kendisine sarılarak oturan sevgilisinden bir an olsun gözlerini ayırmadı.

Yazarın Tüm Yazıları