IŞKAD'ın gündemi eğitim projeleri

Güncelleme Tarihi:

IŞKADın gündemi eğitim projeleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 13:08

IŞKAD'ın gündemi eğitim projeleri

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA İş Kadınları Derneği (İŞKAD) üyeleri uluslararası düzeye taşıma amacıyla hazırladığı projelerini Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Lutfi Altunsu'ya anlattı.
İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, Genel Sekreter Berman Mantı, Eğitim Komisyonu Üyeleri Ayfer Koni, Nevin Yıldız ve Belkıs Yakıcı ile birlikte ÇKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu'yu ziyaret etti.
İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, "Önümüzdeki dönemde üyelerimizin işlerini daha da büyütebilmeleri ve girişimci kadın sayısının artması için hazırladığımız projelerin hangileri destek alabilir? Bu konuda istişareye geldik. Buradan aldığımız sonuçları 2018 İŞKAD genel planında uygulayacağız. Ayrıca desteklenen, desteklenebilecek projeler hakkında bilgilendik. Genç girişimcilerimizin faydalanacağı gibi girişimcilerimizin sorunlarına ilaç olacak projeler hakkında tecrübelerinizden faydalandık. Teknolojinin hızlı gelişmesiyle İletişim özürlü bir toplum olduk. İletişim ve girişimcilik bizim önceliklerimiz olacak" diye konuştu.
KAR AMACI GÜTMEYEN KURUMLAR DESTEK ALABİLİYOR
Teknik destek adı altında eğitim programları olduğunu belirterek bilgi veren ÇKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, "ÇKA olarak temel amacımız; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları gibi kar amacı gütmeyen kurumlara 'kalkınmayla ilgili olabilecek faaliyetleriyle ilgili, kendi kurumsal faaliyetleri geliştirmek üzere eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlıyoruz. Bunlar yöneticilerimize, çalışanlarımıza verilebilecek idari eğitimlerdir. Yapılan hizmetleri daha kaliteli, daha iyi, daha ileri seviyede yapabilecek eğitim ve danışmanlık alanlarını destekliyoruz. Genele yönelik eğitimlere çok açık değiliz. Network oluşturma, yatırımlar, uluslararası pazarlama stratejileri gibi ucunda kalkınma olan projeler kabul görmektedir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!