İşitme engelli milli sporcu Garip, engel tanımıyor

Güncelleme Tarihi:

İşitme engelli milli sporcu Garip, engel tanımıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 13:18

İşitme engelli milli sporcu Garip, engel tanımıyor

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN7da düzenlenecek olan olimpiyatlarda işitme engelli masa tenisi milli takımı kadrosunda yer alan Garip Olcaş, altın madalya hedefliyor.
İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı oyuncusu Garip Olcaş, takım arkadaşlarından bir özelliği ile ayrılıyor. Garip, hem işitme engelliler hem de özel sporcular milli takımlarında ülkemizi temsil ediyor. 12 yıldır progesyonel olarak masa tenisi oynayan 24 yaşındaki Garip Olcaş, Hong Kong’da düzenlenen 2013 Özel Sporcular Dünya Masa Tenisi Şampiyonası’nda takım olarak şampiyonluk gördü. 2016 yılında Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda ise bireyselde 3’üncülük kazandı. Garip Olcaş, Samsun'da 18-30 Temmuz'da yapılacak 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda Masa Tenisi Milli Takımı’nda mücadele edecek.
Garip’in çok başarılı ve hırslı bir sporcu olduğunu belirten İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım Başantrenörü Gültekin Kartoğlu, “Garip çok neşeli, güler yüzlü, çok da hırslı bir çocuk. Çok çalışkan. Madalya almayı çok istiyor. Samsun’da bayrağımızı göndere çekip bize madalya getirebilecek bir sporcu. Ona ve diğer milli sporcularımıza Deaflympics’te inancımız sonsuz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!