Işın: Şehit ve gazilerin haklarını ödeyemeyiz

Güncelleme Tarihi:

Işın: Şehit ve gazilerin haklarını ödeyemeyiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 11:32

Işın: Şehit ve gazilerin haklarını ödeyemeyiz

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT (AĞRI), (DHA)- Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt İlçesinde organize edilen iftar programında  şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Vali Işın, "Şehit ve gazilerin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.
    Eleşkirt’te düzenlenen Şehit ve gazi yakınları için verilen iftar yemeğine Vali Musa Işın, Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk, Eleşkirt Belediye Başkanı Sabahattin Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Büyükhan, ATSO başkanı Saim Alparslan, şehit yakınları, gaziler katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Vali Musa Işın, şunları söyledi:
    “Şehit ve gazilere ne yapsak azdır. Onların haklarını ödeyemeyiz. Biz mukaddes ve en kıymetli varlıklarını canlarını bu vatan için şehit olarak veren değerli kardeşlerimiz bizim başımızın tacıdır. Bizim için çok kıymetlidirler ve bizim için çok değerlidirler. Onlar bu memleket için canlarını feda ettiler. Onlar bu mukaddes toprak parçasını bizim için vatan yaptılar. Elbette ki 80 milyon Türk halkı olarak hepimiz şehitlerimize müteşekkiriz, Minnettarız. Bizler de gerekirse vatanımız için her birimiz canımızı feda etmeye hazırız. Biz terör örgütüne PKK ya hiçbir zaman eyvallah demedik pabuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız.Bu çapulcu eşkıya sürüsüne hiçbir zaman biz meydanı boş bırakmayacağız. Bu çapulcu, eşkıya, dinsizler mübarek Ramazan ayında bile askerlerimizi, öğretmenimizi şehit etmişlerdir. Bu teröristler dinsiz imansızlar şunu iyi bilsinler ki fazla yyaşamayacaksınız. En kısa sürede bu ihanetinizin bedelini canınızla ödeyeceksiniz. 80 milyon insan size aman vermeyecektir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!