İsimsizler 19.son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı merak ediliyor!

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 19.son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı merak ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2017 09:02

İsimsizler 19. son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Nefes kesen sahneleriyle izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşatan İsimsizler, 19. son bölümünde olayı bir adım daha ileri taşımıştır. Hatem'in ele geçirildiği son bölümde Dayı Hatem konusunda ne yapacağını bilememektedir. İşte, tüm bunların yaşandığı İsimsizler 19. son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Başkan Fatih'e Kurmay'dan gizli bir görev veriyor! Fatih yaralı Handan'ı hastaneye kaldırırken, Dayı'lar Hatem'in peşine düşmüşlerdir. Özel kuvvetlerin de destek verdiği bir operasyonla Hatem ele geçirilir. Dayı Hatem'i infaz mı edecek yoksa Hatem'i bekleyen başka bir son mu var? İşte son bölümde meydana gelen olaylar

İsimsizler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

İSİMSİZLER SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başkan Fatih'e Kurmay'dan gizli bir görev verir. Bu hafta İsimsizler'in hedefinde perde arkasındaki asıl güç olan Kuşçu vardır. Fatih, Kuşçu'nun karşısına çıktığında ne olacak? Bu hesaplaşmanın sonunda kazanan kim olacak? Kor Yakup, kızı Damla'yı Kudret'ten alabilecek mi, yoksa Kudret'in Damla için başka bir planı mı var?

Haberin Devamı

İsimsizler 19.Bölüm fragmanı yayınlandı. İsimsizler yine nefesleri kesecek bir operasyona gidiyor! Dayı'nın söylediği sözler ise yürekleri dağlıyor. Dayı, söylediği sözlerle yine herkesin yüreğine dokunuyor!

İSİMSİZLER 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!